MoreX : Toys voor haar
     
Introductie

Contact

Toys voor haar

More voor haar

Nog more voor haar

Toys voor hem

Toys voor beide

Xtra Tender

Lotions

Custom Page

Lingerie Video DVD

 

Masserende toys voor haar.
Hieronder ziet u de beste kwaliteit masserende verwenners speciaal voor haar. Al deze artikelen zijn volgens de strengste veiligheidseisen gestest.
Kenmerkend zijn de lange levensduur, stille werking en optimale krachten.


De Zwaan
Deze vibrator beschikt over talloze, in kracht instelbare, masserende parels in de schacht speciaal ontwikkeld om de vagina inwendig te masseren. De afzonderlijk instelbare clitorismasseur zorgt voor een complete verwenning.

BESTELNUMMER 2103
PRIJS IN EURO 59,95
Pearl Dolphin
Superzachte en geluidsarme vibrator met roterende parels en afzonderlijk instelbare clitorisverwenner met twee prikkelende uiteinden zodat de clitoris niets ontziend wordt omsloten.

BESTELNUMMER 2110
PRIJS IN EURO 62,50

Intruder
Stevige krachtpatser van bijzonder glad materiaal met afzonderlijk instelbare clitorisverwenner. De roterende kop zorgt voor een uitstekende vaginamassage. Beide massagemogelijkheden zijn tegelijk en afzonderlijk qua kracht instelbaar.

BESTELNUMMER 2002
PRIJS IN EURO 59,95
Tarzan
Deze Tarzan was inmiddels vaker op TV dan de president van Amerika ! Niet ten onrechte want deze klassieker roteert als geen ander zijn kop, beschikt over een zeer prikkelende clitorismasseur en prikkelt zeer subtiel uitwendig de anus.

BESTELNUMMER 2001
PRIJS IN EURO 59,95


Luminus
Deze topper is eigenlijk hetzelfde als de hierboven beschreven Tarzan, maar verschilt wel degelijk. Luminus geeft namelijk licht in het donker. Extra bijzonder voor bijzondere nachten !

BESTELNUMMER 2005
PRIJS IN EURO 65,00
Joy Rider
Een van de meest ergonomische ontwerpen en modellen van dit moment speciaal ontworpen voor de meest intieme erogene zones. Houdt Joy Rider tegen de vagina en anus en onderga een zeer intense massage. Joy Rider is ook eenvoudig in een slip te dragen.

BESTELNUMMER 4563
PRIJS IN EURO 29,95

Dolphin
Krachtige en kleine vibrator voor vagina en clitoris. Ook heerlijk in bad of onder de douche te gebruiken, want ook deze dolfijn presteert uitstekend onder water.

BESTELNUMMER 4672
PRIJS IN EURO 15,00
Lady Bug
Boterzachte clitorismasseur die je eenvoudig als slip aantrekt. Zo kan je "handsfree" een optimale massage ondergaan of je partner verwennen.

BESTELNUMMER 3134
PRIJS IN EURO 45,00

Magic Finger
Doe de afstandsbediening met krachtregeling om als een polshorloge en schuif de massagekrachtbron om je vinger. Zo kan je heerlijk ieder gewenst plekje masseren bij jezelf of bij je partner.

BESTELNUMMER 4642
PRIJS IN EURO 65,00

Lipstick
Krachtige doch zeer subtiele vibrator in lipstick model die je overal discreet mee naar toe kan nemen.

BESTELNUMMER 2056
PRIJS IN EURO 29,00